torsdag 11 mars 2010

Monsterinlägg

Apropå förra inlägget, vad tror ni om detta? Idag hos barnmorskan hängde en rad fina fåglar i fönstret. De var köpta på Indiska, men jag klippte och klistrade lite. Ser man ens något på den här bilden? De var svårfotade de små pippifåglarna...Annars tänkte jag ge er en FO:parad.

Här har vi en liten rackare som har varit färdig riktigt länge.
Mönster från Garnstudio.
Stickad i Sandnes Lanett, på stickor 2 och 2,5. Nästan 3 nystan gick åt, varav 2 till själva koftan och resten till luvan.


Sen har vi ett litet vinterset till bebisen. Allt är stickat av Drops alpaca som jag snodde till mig i stickcaféets garnbyte som vi hade i höstas.


Djevellue, som jag modifierade lite så den skulle bli mindre än 6 månader, små raggisar och små vantar.


I dagarna har jag virkat. Inspirerad av
Majtjhos ugglor så virkade jag dessa efter eget huvud.


3 kompisar som ska bli en barnvagnsmobil. Vilken dag som helst.


Dessutom har jag en färdig Drops-kofta stickad i Nepal, som ligger och väntar på att min badboll till mage ska försvinna så att jag kan ha den. Bilder senare med andra ord.

På stickorna just nu ytterligare en Slouchy Copycat Hat.


Mycket tid över - jag?

Så, nu har jag avklarat typ en månads bloggande på ett enda inlägg. För om jag får välja som kommer jag vara lite isolerad från bloggvärlden i det närmaste. Men man vet ju aldrig när den där lilla krabaten tänker titta ut. Så vi ses säkert snart igen. Hej så länge!

5 kommentarer:

Emilia sa...

Oj vad du har varit kreativ - sött med fåglarna :)

Emma sa...

Så mycket fint! Håller också på att virka till en barnvagnsmobil förresten. :) Räkna bara inte med att bebisen vill sova i den söta vaggan! ;)

Anonym sa...

Oj, så mycket fint du har gjort. Jag har tänkt att jag ska göra en barnvagnsmobil men det har inte blivit av. Nu blev jag inspirerad att ta tag i det.

Min tråd sa...

gillar ugglorna skarpt!

silveropulver sa...

Vad mycket fint du gjort! Så fint med vaggan och fåglarna. Och vilken välklädd bebis det blir. Som aldrig behöver frysa :)