lördag 2 april 2011

Säg gärna hej!

 Jag har känt mig lite trött under veckan som gått. Sviterna av tre ettårskalas kanske? Hursomhelst har jag inte kommit mig för att blogga, och dumt nog gjorde jag inte ens reklam för den barnloppis jag stod på idag!Jaja, en del fick jag sålt, och en del har blivit sytt i veckan. Här, en body i storlek 62 i det fantastiska klövertyget från liandlo. Ny favorit! Bodyn bråkade lite med mig, men blev bra till slut. Till salu är den, 180 kronor om någon är intresserad.Det var väldigt roligt med all positiv respons, och det kändes fint att få dela ut några visitkort. Från Vistaprint kom dessa för några veckor sedan. Jag är så nöjd med dem! Om någon från barnloppisen, eller för all del från Fröjd hantverk tittar in här så får ni gärna lämna en kommentar. Då blir jag så glad!

5 kommentarer:

Anna Norberg sa...

Hej Anna!
En annan Anna här som lämnade Örebro för ett tag sen, Norbergs-Anna närmare bestämt. Jag tänkte att jag får väll lämna en kommentar nu då jag är en av dina stadiga besökare! Så mycket fint du gör, att sticka och virka är tydligen inte dina enda talanger! Tänkte passa på att meddela med att jag kanske lägger in en beställning på något fint någon dag.. i september väntas nämligen vi få en liten ny medlem i familjen :) Fortsätt med det du gör, du är jätteduktig! Kram

Karin sa...

Hej anna! Här är en till som inte bloggat en massa den sista tiden. Men visst är det lite skönt att man liksom gör som man vill? Hoppas att loppisen gick bra och bodyn ser superfin ut. Bra sugen på det där tyget... Kram till dig!

Fangoria sa...

Superfin body! Den blir säkert strax såld =)

Nilla sa...

Har du bandkantare till din maskin eller får du till kanterna så fint ändå?
Det är fortfarande mitt största "problem" när det kommer till att sy bäbiskläder...
Mitt andra problem är att jag snart sytt, köpt och fått för mycket i de minsta storlekarna så nu får jag väl försöka sy och lägga på lager till senare.. Känns inte alls lika kul!

Nilla sa...

Jodå, både jag och mannen sitter som klistrade framför tv:n varje måndag kl 21. Igår va dock lite tråkigt avsnitt tyckte jag. Lite hattigt på nåt sätt.
Jag syr kantbanden på rätt sätt, får det bara inte så snyggt som jag vill! Vill gärna va proffs på en gång!