tisdag 9 oktober 2012

Bodyfrossa!

För några dagar sen började jag peppa inför Deignmarknaden på Café Deed i november. Jag tycker att det är roligt att ha med sig några plagg i olika färger och storlekar.
Här är fyra fina bodies i storlekarna 56 - 74 som får följa med mig. Om någon är sugen på att köpa dem innan dess så hittar ni mer info på min "till salu"-sida.

Min favorit är nog den gröna klöverbodyn. Varför har jag aldrig tänkt på det förut, hur snyggt det tyget är tillsammans med turkost? Dessutom var den en dröm att kanta, den lite tjockare interlocken från Jny är verkligen samarbetsvillig. Vilken är din favorit av dessa fyra?

Tack för era tips ang Erik och hans dagssömn. Vi har tyvärr ingen bärsjal, men en babybjörn funkar helt ok och där snusar han fint. Kanske hjälpte det även att få ut frustrationen till allmänheten för igår var Erik som förbytt och sov 4,5 h i sträck mitt på dan. Oj!!! Då kände jag inte att jag hade något att gnälla på längre... :)

4 kommentarer:

od Andulky sa...

Så fina!!

Emelie sa...

Vad fina de är. Du är så duktig och jag inspireras av dina fina saker. Har gjort samma resa med stickat, virkat och sytt och blir gärna insnöad och fanatisk på det ena eller andra i perioder. =) SKönt att höra att man inte är ensam här i världen. ;P

heidi/svipustina sa...

Hej och roligt att du hittat min blogg och lämnat en kommentar. Jag blir varje gång lika förvånad då någon okänd läser min blogg, men samtidigt är det ju så himla kul!

Kanske du kan hjälpa mej med coverproinställningar, som håller på att driva mej till vansinne. Har försökt sy en dekorationssöm på raglansömmarna. Alltså med tre nålar från avigan. Men det blir bara fult och hoppigt. Vilka inställningar använder du för att få det snyggt?

Sofia / rufi design sa...

Superfina alla tre! Och riktigt imponerande vad du hinner med att sy trots två små!