fredag 1 februari 2013

Den som blev över

Nu är det kväller och jag tror att det är fler än jag som känner sig trötta såhär på fredagen. Egentligen borde man ju bara gå och lägga sig, men det är ju så tråkigt! Så jag satte mig vid datorn och fixade lite med bilder istället. Passar på att blogga den här tröjan som jag sydde för några veckor sen!

En fin vän ville ge mig en glassmaskin (!) och som tack ville jag sy en tröja. Eller rättare sagt, jag sydde två som hon fick välja på. Här har ni tröjan som hon inte valde - fast ganska fin ändå va?

Raglan från Ottobre 4/2010, storlek 92.
Den är till salu, men lite billigare pga det här lilla hacket vid kantbandet. Det sitter uppe på axeln och är nästintill osynligt, men jag vill att mina alster ska vara tipp-topp!


Så, 150 pix för den här glada tröjan. En fin helg önskar jag er alla läsare! Såld!

2 kommentarer:

Emilia sa...

Fin tröja - ser tipp-topp ut precis som allt annat du syr! Fin tröja till dig själv också - när jag tagit mig i kragen och införskaffat nya nålar till babylocken ska jag försöka sy ett gäng tröjor till mig själv igen ;)

Annikwa sa...

Så fin, gillar verkligen den här färgkombinationen. Själv har jag gett upp att försöka sy på kantbandet med covern efter att man sytt ihop alla fyra raglansömmarna. Jag kan inte få till det, alltid blir det ett JÄTTEhack! Så jag är väldigt imponerad av den här :-)