fredag 12 juli 2013

Megamatchat!

Före semestern fick jag en beställning på matchande plagg till en storasyster och lillebror samt till deras färska lilla kusin! Efter lite bollande fram och tillbaka blev det plagg i Liandlos Majorna matchade med grön interlock från samma ställe. Äntligen en interlock med fin grön färg, eller vad säger du Ida? ;)



Till bebispresenten önskades matchande byxor, och det var inte självklart vad jag skulle välja för tyg. Alla möjliga kombinationer jag hade innebar att något i plaggen inte riktigt matchade. Hur många gröna nyanser kan det finnas liksom? Till slut blev det ett par små byxor i en campanstuv från Hilco, tillsammans med mudd från Stoff och Stil. Tycker att det blev gulligt och hoppas att plaggen blir använda!










5 kommentarer:

HönaPöna sa...

vilka fina plagg och härlig matchning! Snyggt med de randiga byxorna till...!

Alice BraLLan sa...

Så fint! Byxorna blir ju väldigt fina till.

Le Petit sa...

Haha, ja som vi har letat efter den gröna :). Jättefina plagg och snyggt med de grönrandiga byxorna till! Du verkar hinna sy hur mycket som helst ;)

annas alster sa...

Tack Ida! Haha då skulle du veta hur mycket obloggat jag har! ;) jag vet inte hur jag hinner, men på nåt sätt går det. Nu kan Elsa vara med mig i syrummet, men med Erik går det inte längre eftersom han har börjat krypa. Till hösten vet jag inte hur det går med nytt jobb och allt...

Linnéa sa...

Så fint!

Jag började jobba på nytt jobb efter fl och för mig är det kvällarna som jag kan hitta sytid. Det gäller bara att barnen somnar i tid :-D