onsdag 8 juni 2011

Gilla läget - gilla ljusrosa

Från en nyfunnen mammavän fick jag en beställning på en grön klöverklänning till lilla Nora. Jag härmade Emsters alster (hon har kanske lånat lite från mitt bloggnamn?) och ställde ut och förlängde linnet i senaste Ottobre. Det var lättsytt och roligt! Eventuellt kunde den vara lite mer utställd, får se vad mottagaren tycker...

Och så ett tjoho! Mina nya namnlappar har kommit! Ända från Singapore, eller var det Hongkong?! Iallafall. Vita med röd text skulle det bli, och kanske kunde jag räknat ut att resultatet skulle bli ljusrosa? Ljusrosa är typ min sämsta färg. Jag gillar verkligen inte ljusrosa. Fast jag gillar lapparna ändå. Tur är väl det, för nu har jag 600 stycken (!).

Namnlapparna kommer från Lifestyle With Love. De var tokbilliga! Typ 340 kr för 600 stycken. Så det kan jag rekommendera.


Och så lite annat. Vi är inne i en period av väldigt jobbiga läggningar (snälla säg att det är just en period. Mitt tålamod är i botten och Elsas uthållighet är på topp. Hon gör allt för att inte somna. Trots att hon är så trött att hon inte vet vart hon ska ta vägen. Har ni några tips kloka mammor därute?

Det fina är, att när man syr, då kan man bli lugn och glad igen. Speciellt när resultatet blir så gulligt. Men det får ni se en annan dag. Gonatt!

7 kommentarer:

Marina sa...

Fin klänning! Jag har också tänkt göra så med det mönstret på mitt nästa projekt :-).

Namnlappen ser jättefin ut, den ser inte rosa ut på bilden.

teresa sa...

Håller med ovanstående; namnlapparna är fina o ser inte alls röda ut.

Läggning; jag minns att vi sjöng o sjöng o sjöng... Alla verserna på Evert Taubes Byssan lull MÅNGA gånger... Det går över, efterhand, vissa barn har så kul att de inte har tid att sova... Lycka till!

Emilia sa...

Vilka fina! Och billiga!
Ja, det är bara en period ;)

Tinis sa...

Åh, vad fina lappar! Nu blev jag väldigt intresserad här. Namnlappar ska jag också göra nya snart nämligen. Jag kikade in på länken du hade i ditt inlägg men såg inget om några namnlappar där. Hur har du beställt?

Tinis sa...

P.S Föräldracoachen i mig säger: Det finns en hel del att göra åt sömntrassel ;-). Du får kolla min andra sida: www.selse.se

Memmels morot sa...

Namnlapparna ser ganska röda och jätteproffsiga ut. Och många gillar ju rosa, även om inte du och jag gör det...

Klänningen jag syr nu sitter inte åt nån stans och blir snarast någon slags strandklänning. Nyttig övningssömmnad iaf. Men jag har ett annat klänningsmönster på g också som säkert är snyggare, jag kan ta med på måndag och visa. Kan du ta med ditt mönster?

Karin sa...

Jättefin klänning!

Gällande sömnstrul så håller jag med Tinis. Det finns något att göra. Visst är det perioder, men när perioderna blir längre och längre och kommer oftare, så önskar man att man hittat en lösning tidigare. lycka till!