fredag 4 november 2011

Glada klänningar

Förra helgen roade jag mig med att sy lite mer inför kommande marknader. Hur brukar ni tänka när ni ska stå på marknad? Vad syr ni upp, och i vilka storlekar? Inför årets marknader försöker jag ha något i varje storlek, upp till storlek 98.

Nu blev det två klänningar. Onomaks inlägg påminde mig om den här klänningen som jag sydde i våras. En väldigt lättsydd och trevlig modell, som vintertid gör sig bra ovanpå body och strumpbyxor. Om någon är sugen redan nu, så skicka bara ett mail.

strl 74, 180 kr + frakt

strl 80, 180 kr + frakt


Jag har sytt en del idag också. Vi är nämligen barnfria sen igår! Elsa är med sin mormor och morfar i sommarstugan, och vi pysslar och donar själva här hemma. Jag saknar henne, men njuter i fulla av drag av egentid. Imorgon bär det av till stora staden på Syfestival. Jag räknar med att komma hem mycket fattigare och rikare på en och samma gång. Ses vi där?

7 kommentarer:

Smilla sa...

Härliga klänningar!
Och mycket härligt med egentid!!
Jag ska också iväg på syfestivalen imorgon, med mannen, barnen och svärmor..så ser du en uppspelt 30-åring och ett gäng på 5,10,35 och 68år som är rätt less är det nog vi ;)
Vi hoppas på många tygfynd, eller hur?!

Dödergök sa...

Jättefina klänningar, extra fin detalj med halsringningen.

Viktoria sa...

Jättefina!

Emilia sa...

Fina! Hoppas ni hade trevligt på syfestivalen!

Pysselpralinen sa...

Åh va kul med syfestival! Nu blev jag lite avis. Ska bli spännande att se vad du kommer hem med för fynd! :-)

Jag har tyvärr inga marknads/mässtips för jag har inte provat på att stå själv och sälja, inte heller syr jag ju barnkläder. Men jag tänker mig att något plagg i varje storlek måste vara bra. Och så lite kombo-grejer. Typ mössa som matchar body eller nåt sånt. För det är bra present (för såna som mig som inte har egna barn). Var och när blir det marknad?

Alice sa...

Underbara klänningar! Verkligen av den gladare sorten :)

Anonym sa...

Klänningarna är jättefina! De gula elefanterna tröttnar jag aldrig på.