söndag 22 februari 2009

Loppis and love

Burkar är bra att ha. Den som inte förstår att det alltid finns plats för en burk till, den förstår inte mycket. Den här burken blev min för 30 kronor. Vi drömmer om att fylla den med mozartkulor, arraksbollar och kardemummakakor.

På samma loppis kunde jag inte låta bli att köpa den gulmönstrade assietten från rörstrand. Dekoren heter Citron. Om vi redan har hundra udda assietter kan vi väl lika gärna ha en till?

När man åker från Borlänge till Örebro så finns det tusen loppisar på vägen. Idag besökte vi en som var ny för oss. 25 % RABBATT på allt, så stod det. Ute i kylan stod en hylla med massa krukor. I en hög gömde sig två söta kaffefat, Ulrika från Rörstrand. De blev mina för 4 pix. Vad ska vi ha dom till undrade maken? Kära nån. Gurka, blockljus, praliner, blomkrukor - vad ska vi inte ha dem till?

Jag vill också tacka för alla trevliga kommentarer om min glada socka. Ni uppmuntrar mig! Tack och hej!

6 kommentarer:

VirkStina sa...

Vilka fynd!

PetraO sa...

Loppis är fantastiskt! Vilka härliga fynd du gjort!

Compact Garden sa...

Härliga fynd...vad vore livet utan loppis?..jag har det mesta av höstens fynd nerpackat i väntan på att snickaren ska bli klar inomhus så det går att städa och dona..ps: nu virkas det mormorsrutor för fullt/Anne

Susilull sa...

Roliga fynd - jag har en likadan burk! Inköpt av mamma på 70-talet tror jag, av någon underlig anledning har den hamnat hos mej, den och några burkar till...

Ullen sa...

Ja man kan aldrig har för många burkar eller vackra fat, gillar namnet på assietten ; )

Som svar på ditt inlägg, absolut, det vore trevligt.

Anonym sa...

Vad härligt med loppisfynd och jag håller me dig om burkar. Väldigt andvändbart!