måndag 13 juli 2009

Kravlös sommar utan blogginlägg

På bloggen råder sommartorka. Man blir slö av värme och slö av ihållande regn. På stickfronten händer iallafall en del, bla är koftan färdig. Den behöver dock knappar, på torsdag bär det av till Göteborg. Är det Knapp-Karlsson man ska gå till, eller vad är det som gäller, ni som vet?

Förra veckan åkte vi på en liten utflykt som bla innefattade ett besök på Kinna garn. Jag köpte mig 10 nystan av ett petrolfärgat/grönt/blått/nånting merinoullgarn, från norska Löve. Det knepiga med att köpa garn utan mönster är ju att hitta just rätt projekt. Men den här koftan kände jag att jag klickade med ganska så snabbt!Men först ska lite annat färdigställas. Återkommer med bilder såklart! Må så gott!

7 kommentarer:

Emmas dagar sa...

Snygg!

Emilia sa...

Åh, äntligen färdig - jätte-snygg!

LisaMatilda sa...

Mycket snygg kofta!
Fina detaljer!

Emilia sa...

Ja, undrade lite varför du behövde köpa knappar när man såg knappar så tydligt på bilden :) Fortfarande jätte-snygg, men väntar med spänning på bilden med "rätt" kofta!

Compact Garden sa...

Vilken fin kofta..önskar att jag kunde ta mig för att sätta igång med ett större projekt..

Ha en riktigt skön ledighet Kram Anne

Jonna sa...

Nice att du är klar. Jag har kommit in i någon form av virkbonanza så nu har jag gjort två mössor i alla fall:) Ha en fortsatt fin sommar!

Åsa sa...

Hej Anna! Jag tittar till din blogg lite nu som då. Hoppas allt står bra till med dig i sommarvärmen! Jag mår bra, jobbar och står i och har det rätt bra här i Norrland, men jag saknar faktiskt Örebro en smula. Har du landat i att vara färdigutbildad än?

Och koftan! Vilken skönhet!
Kramar