torsdag 22 april 2010

Lilla rödkoftan

Vi lever ett nytt liv här med Elsa. Antar att ni som har barn vet vad jag pratar om. Emellanåt hinner jag sticka några maskor, men inget är färdigt eller fotograferat.

Tänkte istället passa på att visa Elsa i den röda lilla koftan som jag stickade för ett tag sedan. Den som blev så vansinnigt liten.


Vi fick ju ingen vansinnigt liten bebis direkt, men koftan passade ändå. MEN, det stora problemet var ärmhålen som var trånga. Man blev inte populär när koftan skulle på...


Men när den väl var på så var den fin som en pralin

10 kommentarer:

Jullan sa...

Allt har ju sin tid och att vara nybliven mamma är ju det underbaraste som finns! Njut av din vackra lilla bebis. Koftan är hon ju bara för söt i!!!
Kram Juliane

silveropulver sa...

Vad fin hon blev! Hur gick det med lillasysterklänningen som du tyckte blev så pytteliten? Får hon plats i den?

Susilull sa...

Svårt det där med storlek. Men supersöt är både koftan och lillan!
Lyckas du också med att sticka saker för små? Läser alltid om att alla stickar för stort, men inte jag inte, det blir alltid i minsta laget. Kan det bero på ens syn på saker och ting, tycker jag allt inkl mej själv är mycket mindre än i verkligheten tro?? Önsketänk..??

Njut av tiden med er lilla tjej och ha det gott!

Anonym sa...

Å hon är så fin! Älskar den lilla handen som är så hårt knuten, om ett par månader upptäcker hon den och öppnar den och ytterligare ett par månader senare så är den nästan aldrig stängd utan ska pilla på allt :)
Ta hand om er!

Efwa - Medea sa...

Vilken liten gullig pralin! Koftan ser jättefin ut. Synd att ärmhålen blev lite små men du har ju stickat lite mer och snart får du några minuter här och några minuter där då du kan sticka lite.

teresa sa...

Pralin var ordet!

Lina sa...

Mm, visst är det ett nytt liv, med för och nackdelar, såklart. Försök vila så mycket du kan! Snart sover hon inte lika mycket om dagarna och tiden är så svår att fånga.
Jag känner ofta så, att den inte vill räcka, tiden.

Men söt som socker är hon, i din fina tröja.

/Lina

Anonym sa...

Åh vilken liten söting ni har! Njut av var dag, så underbart det måste vara. Hon var så fin i den röda koftan!

Kram/Mira

Emilia sa...

Så söt hon blev i den :)

pulver sa...

Fantastiskt fin hon är i finfina koftan!