torsdag 28 juli 2011

I löv auktion

 För några veckor sen var vi på auktion - eller rättare sagt, vi skulle gått på auktion alla tre. Väl där, efter att ha stressat en hel del hemma för att ordna lunch och ta oss iväg i tid, så insåg vi att all matsäck står kvar på trappan. Dessutom började det regna. Jag blev sur.

Min underbara man åkte dock hem med Elsa, så att jag fick strosa på auktion hela dagen. Alltså bestämde jag helt själv vad som skulle ropas på :)

Det blev inga stora inköp, men ett fynd som jag är väldigt nöjd med är den här lådan. Blev en utmärkt boklåda åt Elsa som älskar böcker. Just nu är det Bennyböckerna som gäller.


I lådan låg det massa jordiga blomfat, men efter lite diskning kunde jag urskilja två spisa-ribb kaffefat, och den här finfina gustavsbergsskålen. Allt till det facila priset av 20 kronor. I löv auktion.

5 kommentarer:

AnnaMalinska sa...

Härligt med auktion. Vi ska iväg på en loppisrunda nu. Vi kommer hem på tisdag och då vill vi titta i din dregglislåda :) Kram

Slow-Eva sa...

Vilka fynd!
Vad roligt att se allt du fått till under sommaren :)

Pyssellycka sa...

Vilka fina fynd! Älskar också auktion!

hönapöna sa...

hej... vilken mysig blogg du har, kul att hitta hit! Jag är stort fan av loppis, men har inte varit på så många auktioner, kanske skulle prova?!
Åsa

Emmas husbestyr sa...

Vilka fynd! Roligt att du hittat in hos mig. Du är välkommen åter! ;)