torsdag 8 augusti 2013

Samma som mamma

Jag har en kortärmad top i det fina tyget Retro mini från Lillestoff som jag använt flitigt under sommaren. Erik har en matchande body som är så fin i, och när Elsa såg att vi hade "likadana" så ville hon också ha det. Såklart. 

Jag använde mig av mönstret Creative Workshop 301, men förlängde och ställde ut tröjan till tunikalängd, samt ställde ut ärmarna och rynkade dem med ett framilonband. Tycker det blev en riktigt söt modell som kommer vara snygg både till jeans i höst och tajts i vinter.

Mot en liten muta (en mandel) går Elsa villigt med på att låta sig fotas :)

Här är det hallon som är på väg in i munnen. Elsa är en riktig bärälskare och länsar alla buskar hon kommer över. Häromdan var hon med mig och plockade vinbär. Efter en och en halv timme tyckte jag att det var dags att gå in. Elsa ville fortsätta plocka, så i totalt två timmar satt hon där och petade ner bären i sin hink. Fem deciliter fick hon ihop :)Kan inte låta bli att slänga med en bild på Erik. Här sitter han förnjd på vår badstrand på Orust, i en favoritbody och sin snygga solhatt - från HM :)


6 kommentarer:

Fangoria sa...

Jättefint, klart hon ville ha en likadan! ;)

Emilia sa...

Klart hon också ville ha likadan - så fina de är!

Cecilia sa...

Tunikamodellen är verkligen jättelyckad! Ser helt perfekt ut. Och imponerande att lyckas samla så mycket bär i hinken som inte gick direkt till magen ;-)

Unknown sa...

Så fin!!! Gillat det där tyget också, fina färger.
Jag är nybörjare i syandet och har fått mycket inspiration och tips när jag kikat in hos dig. Idag länkade jag till dig och hade lite funderingar om att sy kanten på babyfilt. Jag får den lite dragspelig. Använder tvillingnål och vanlig raksöm för utseendets skull. Har du nåt tips?

Kram
Pernilla

Syserine sa...

Vad fina barnen är!

Jennie sa...

Förstår att hon ville ha något i det tyget. Det skulle jag också vilja! Härliga sommarbilder på fina barn!