måndag 18 november 2013

Till Tibro

Det är så roligt när någon litar på min smak och ger mig  möjlighet att välja tyger och kombinationer lite som jag vill. Här fick jag en hint om vilka färger som skulle uppskattas, och att mamman var lite förtjust i syskonmatchning.

Det blev klänning och tights i storlek 104 till storasyster.Jag är jättenöjd med att jag tog prickfickor istället för gulrandiga som jag först hade tänkt. Vita coversömmar blev också fräscht. Det piggar upp lite såhär i november :)


Ett par trosor till storasyster var också beställt, och eftersom hon älskar gult så blev det ett par i det finaste klövertyget som tyvärr är slut nu. Jag vet att hon har en mössa i det sen innan och det är ju alltid bra att kunna matcha mössan med trosorna...?!


Lillebror fick klövertröja och muddjeans i storlek 92. Jag fick preciiiis ut hans tröja på tyget jag hade kvar. Då blir man glad!
Matchande dregglis önskades också, och jag kunde inte låta bli att lägga ner en extra i paketet.

2 kommentarer:

malida form sa...

Åh, så fint!
Matchat men inte övermatchat - en konst tycker jag!
Anna - hur får du till så snygga spetsar på dina dregglisar? Mina spetsar blir lätt trådiga efter att jag trätt in och fäst "kedjan" från ol-sömmen. Alltid några öglor som spretar och stör slutresultatet.

MrsTrex2000 sa...

Galet fint! Googlar runt för att ge mig på mitt första alster ever (förutom ett och annat par gardiner). Är det egna mönster? Klänningen tex?