onsdag 16 februari 2011

Hälsning från Elsas rum

 I helgen tog vi oss äntligen tid att piffa lite i Elsas rum! Det har inte hänt så mycket där sen vi tapetserade, och även om hon inte bryr sig så känns det trevligt att ha lite fina saker på väggarna.Eftersom min bloggfåfänga inte låter mig fota rummet innan det är städat så tog jag lite detaljbilder. Håll till godo!


En tiokronors knopplist från Röda korset har fått lite vit färg på sig. Där hänger Elsas klossar i en jullovspysslad påse. Och hennes glada karamellklänning. Tyger från Bra och Begagnat och en Åhlens-gardin (prickigt). 

Ovanför knopplisten hänger en tiokronors-tavla, som också fått sig lite färg. Ja, ramen alltså. Den passar extra fint i Elsas rum tycker jag, eftersom hon heter Linnea i andranamn.

 


I fuskstringhyllan sitter en blommig kanin från Lotta. 
Den trängs med Brio-myran...


 

...en prickig tax och massa böcker. Både loppis och nya.

Solong från Elsas rum!

3 kommentarer:

Slow-Eva sa...

Vad fint!
Brioleksakerna är så fina. Fast tyvärr mest fina här hemma. Jag gillar dem men lilla L tycker inte att de är sådär jätteroliga..
Sång-böckerna går dock hem här också. Just nu är "I ett hus" favoriten :)

Siri... sa...

Åh, vad fint!
Vi helrenoverar vårt hus och än så länge står annat på kö före eget rum till Jack. Han sover inne hos oss nu, mysigt och praktiskt men ibland riktigt rycker det i vill-fixa-iordning-nerven.

jag köper väldigt mkt barnböcker på second hand(vid sidan av tyger min största last). oftast är de i riktigt bra skick. senaste fyndet är nog tomtebobarna på danska, så jag tror att jag med gott samvete kan använda några av de fina bilderna till tavlor i Jacks rum (se nu är jag där och fixar!)

ses vi på syfestivalen i helgen?

Karin sa...

Åh vilka fina bilder! Skrattade högt när jag läste: "Eftersom min bloggfåfänga inte låter mig", känns igen...