onsdag 28 september 2011

Jag fick ett mail från Dödergök...

Förra veckan fick jag en väldigt rolig beställning! Det var fina Dödergök som ville beställa kläder till sin färska systerson. Body i de röda molnen med matchande dregglis (inte nödvändigtvis i samma tyg). Så löd beställningen.


Turkost och rött är ju som bekant väldigt snyggt ihop, och den här ljusturkosa mudden från Ohlsons hade precis rätt nyans!Jag valde att sy dregglisen i Liandlos turkosa klöver, med röd velour på baksidan. Beställaren är nöjd och då är jag nöjd :)

En helt annan fundering: Jag har ju valt att stå utanför den här gigantiska tidupptagningsgrejen som kallas facebook. Visst inser jag att jag skulle kunna marknadsföra annas alster jätttebra där, men nej. Det är ingenting för mig. Men något som känns tråkigt är alla tävlingar som man missar. T ex hos strömming och karinottilia som lottar ut biljetter till syfestivalen. Jag vill ju så gärna vinna! Men det kanske är smällar man får ta. Våga vägra facebook :)

4 kommentarer:

Dödergök sa...

Jag är inte bara nöjd jag är otroligt nöjd! :)

Jag vägrar också facebook, orka liksom! :)

Smilla sa...

Jättesnygg body och kombinationen med turkos dregglis var ju perfekt!

Jag vägrar också facebook men håller med dig om att man missar både tävlingar och försäljningsmöjligeheter :/

Anonym sa...

Vilken fin blogg du har och vad mycket fina saker du gör!
Jag håller med dig "Våga vägra facebook" Jag lägger hellre den tiden på att sticka, sy, pyssla mm.

Mvh Anna

Två Små Gryn sa...

Fin kombination!
Håller med dig om facebook, numera ska man hinna med hundra saker och ändå jobba och ta hand om familj, jag vägrar också! =)