fredag 2 september 2011

Sneknäppt

Min fina vän Kristina ville ha en rödluvantunika till sin lilla tjej, i storlek 80 skulle det va. Eftersom jag inte hade något givet mönster så blev det till att knåpa: Tröjan i Ottobre 4/2011 blev till den här söta skapelsen:

Jag är verkligen kär i den här ringningen. Lite extra, men ändå inte krånglig. Lättare att få snygg en den klassiska kuvertringningen tycker jag.

För övrigt njuter jag av att det är fredag. Vi har förmånen att ha mina föräldrar i närheten och därmed få regelbunden barnvakt. Idag lämnade jag Elsa vid halv sex, sen har det pysslats och grejats för fullt här hemma. Det är så skönt att få egen tid för det som måste göras och det som man vill göra. Ikväll hann jag med både och. Tack mamma!

5 kommentarer:

Smilla sa...

Så fin!! Extra snyggt att du dragit fram knäppningen så den syns mer.
Härligt med barnvakt nära! Vi har också det sedan ett år tillbaka och det är verkligen guld värt, precis som du skriver. Och iaf här är det så att alla tre generationerna är väldigt nöjda :)

Syserine sa...

Supersnygg! Hur är mönstret? Lagom rörelsesvidd? 80 är 80 eller som det brukar vara i ottobre 86?

Helena sa...

Åh, den var jättefin!! Kan man köpa en sån tunika av dig?? Hur mycket kostar den isf?

annas alster sa...

Hej Helena!

Det går jättebra att köpa en sån tunika, den kostar 200 kr + ev frakt. Du får gärna maila mig! :) anna.esbjorner@gmail.com

Alice sa...

Ja, den är supersöt den ringningen. Och den passade verkligen fint som tunika. Har själv tänkt göra den på en body. Det sköna är ju att den passar så bra när man bandkantar. Inga fula skarvar, bara fint.