fredag 17 februari 2012

Man boy...

Fredag! Jag passar på att skriva några rader såhär strax innan finalen av på spåret. Soffläge är det som gäller ikväll, känner mig lite sliten efter arbetsveckan. Det fina är nästa vecka har Magnus och Elsa sportlov, så man kanske (?) kan räkna med lite markservice... :)

För några veckor sen mailade min kusins fru och ville beställa en violbody, samt fyra dregglisar. Nu ligger paketet packat här hemma, det ska bara hitta sin väg till brevlådan också.Bodyn var en fröjd att sy, och det tackar jag jny:s interlock för. Den här varianten var lite kraftigare än den jag provat innan, och såklart, det blev en aningens klumpigare, men vilken fröjd att sy i! Alla sömmar blev perfekta på en gång och sömmen hotade aldrig att glida av kantbandet. Hurra!

Liten hög med karameller!

Mönster:
Eget i storlek 62, till Elsas syssling Astrid!


Material:
Violjersey från Znok, ljusturkos interlock från Jny.


Dagens konstigaste:
Idag när jag skulle hämta Elsa på förskolan så sa hon upprepade gånger: Mamma sjunga "mä boj". Jag försökte förklara för henne att jag inte kunde den, men när jag vände ryggen till så tog hon liksom tag i saken själv: "Man boy, man boy...". Hjälp! Jag hade ju tänkt att hålla Eric Sade på avstånd ett bra tag till!


Dessutom var det nya favoritordet vid maten "snopp". Det uttalades med lite orolig min och med ena handen i blöjan. 


Hallå. Vad gör förskolan med vårt barn???? :) Hon är ju inte ens två!!!!!

3 kommentarer:

od Andulky sa...

Jättefin!!

Två Små Gryn sa...

Det var verkligen en hög av karameller! Superfina.

Slow-Eva sa...

Oj vad mycket fin du sytt sedan jag tittade in senast! Kul med beställningarna.