onsdag 25 juli 2012

Pyjamas i city

Efter en inventering av bebiskläder insåg jag att bebisen verkligen behövde pyjamasar i storlek 62, eftersom alla vi har är kortärmade. Det här barnet föds ju helt tvärtom i säsong mot Elsa så det finns en del kortärmat i gömmorna som inte kommer bli använt.


Vad passar bättre till en pyjamas än det supermjuka staden-tyget från strömming? Det var med nöd och näppe som jag fick ut pyjamasen ur den bit jag hade kvar.Mönster:
Något modifierat från Ottobre 1/2011, storlek 62

Material:
Mjukaste interlocken från strömming, vit interlock från Liandlo till kantband, vit mudd från Stoff och Stil.

Sämsta:
Inte just med pyjamasen utan med kvällen måste väl vara den utdragna arga läggningen som Magnus håller på med just nu... Där igen...

Bästa:
Sommar, ledigt och att jag lyckades komma ihåg storlekslappen :)7 kommentarer:

od Andulky sa...

GRYMT snygg!

Siri... sa...

Fin!
Vi hade oxå dessa arg- och busläggningar tills vi slutade med att lägga ner honom i sängen sjuhundra gånger per kväll o istället lägger honom i vagnen o går en promenad. Han tycker det är supermysigt oc nu tar det 10-30 min istället för 40-120. Oftast går det ju i perioder så snart vill han väl ligga själv i sängen igen. Lycka till o hoppas det vänder snart för det är så trist att behöva lägga hela kvällen på att vara osams. Lycka till med bevisen oxå när den kommer!

Siri... sa...

Rackarns telefon till att stava - bebisen skulle det ju stå förstås!

Le Petit sa...

Du gör verkligen supersnygga pyjamasar!

Sara sa...

jätte fin pyamas! Visst är det tyget helt underbart mjukt!

Vi hade också jätte utdragna läggningar med Alice, med mycket gråt och skrik. Ur jobbigt, så jag lider med er. För oss blev vändningen när hon fick en riktig säng och vi kunde ligga bedvid henne och läsa saga. Sen låg vi kvar tills hon somnat. Så gör vi fortfarande fast hon är 4,5 år.
Har ni provat byta rutiner helt?

Alice BraLLan sa...

Så fint!

Men jobbigt med läggningen. Enda trösten är ju att de går över, någon gång i alla fall.

Efter en period med att lillan skriekr nägon/några timmar varje kväll/natt sover hon nu hela nätter utan ett knyst (4 dagar hittills). Oh vad man uppskattar det nu när man haft det skitjobbigt ett bra tag. Men det blir nog problem snart igen, man kan inte vara för optimistisk... haha

maria syr och så vidare sa...

Stort tack för din fina kommentar, den gjorde mig jätteglad! Den fick mig också att hitta hit vilket var ett sant nöje även det, här finns massor av inspiration och jättesnygga bilder!