torsdag 12 juli 2012

Tygfynd!

Nu har vi varit på resande fot i två veckor och det börjar dra ordentligt i sytarmen! Speciellt som jag köpt på mig finfina tyger!

Här på Orust finns ett miniullared som heter göksäter, där det finns ett ganska stort utbud av tyger och sybehör. Vilken lycka att hitta dessa kvalitetstrikåer för 98 kronor metern (jämfört med 149 kr på Ohlssons där jag brukar köpa dem). Det fanns även nattåg, flodhästar, stjärnor och svampar för samma trevliga pris!

Dessutom köpte jag 1 m enfärgat för överkomliga 69 kr metern, tunt ljust jeanstyg (inte så lätt att få tag på tycker jag) och en fin spets för 8 kronor metern. Åh vad jag längtar hem till min syhörna!

3 kommentarer:

Alice BraLLan sa...

Nice! Fastän jag bor ganska när aoch åker längs kusten var och varannan månad så blir det ju aldrig av att jag åker till Göksäter. Är så orolig att det är trångt och mycket folk.Är lite allergisk mot trånga miljöer.

Så jag väntar nog till hösten =)

Jag förstår att du längtar efter att sy! Man blir ju galen när man är borta från maskinerna för länge.

Emilia sa...

Härliga fynd - förstår att du känner dig sysugen ;)

Sofia / rufi design sa...

Åh, hade jag vetat att billiga tyger fanns så nära när vi var på Tjörn hade jag nog tjatat till mig ett besök! Roligt med tygshopping på semestern :-)