måndag 22 december 2008

Vilken seger!

Blockningsvajrar. Jag vet inte riktigt hur de funkar men jag har en känsla av att de hjälper en att blocka rakt. Jag hade behövt dem idag.

Men egentligen bryr mig inte, för detta, kära vänner, är ett stickat alster! Mitt första någonsin. Enkelt kan tyckas, men jag är mäkta stolt över att ha lyckats lägga upp (ca 1 miljon maskor), minska, sticka räta räta räta, försökt dölja lite tappade maskor, ökat och maskat av. För mig är det sannerligen en seger, och jag hoppas att mottagaren blir glad.

En fröjdefull Jul önskar jag er alla!

6 kommentarer:

Unknown sa...

hej anna! klart att jag kommer ihåg dig, ibland känns det som igår! vilken fin blogg du har! gillar verkligen de röda tossorna med vit kant och de turkosa vantarna!

vad roligt det är när världen känns så liten ibland! kul att du hittade mig.. här kommer jag absolut titta in ibland för att inspireras!

hoppas att allt är bra med dig och att du får en riktigt fin Jul!

Kramar

Compact Garden sa...

Det var inte dåligt jobbat!Ser fram emot fler alster i stickat eller var det ett engångsprojekt?/Anne

Compact Garden sa...

Jag brukar ge mig på stora projekt så jag stickade en filt i kraftigare garn, ett mycket enkelt mönster men det blev faktiskt helt ok..sen islänska strumpor utan häl..ja du hör, inget avancerat bara enkelt/Anne

Susilull sa...

Ser att du stickat på längden, jag är imponerad, det var säkert en miljon maskor att lägga upp och sticka som du säger.
Det kräver tålamod! Så jag förstår att du är nöjd!

Ha en skön och God Jul!!

Anna sa...

woho... vad fint,vad duktig du är, men vad är en blockningsvajer?!

ha det gott!

Ronja sa...

Bra gjort Anna! Men jag håller med föregående talare och undrar lite smått, vad är egentligen en blockningsvajer? Och här kommer en om möjligt ännu dummare fråga, vad är det du har stickat (och till vem)? Förlåt min okunnighet, men jag är också nybörjare på stickning. Mina projekt är myyycket enklare. :)