söndag 23 maj 2010

Loppisfynd var det här!

Äntligen! Jag har varit på loppis igen. Det var ett tag sen, och turligt nog gjorde vi flera fynd!

På väg till Nora hamnade vi hos en snacksalig gubbe. Där rotade jag fram de här trevliga knapparna. Jag försökte få dem för 5 kr, men fick betala 10. Inte illa det heller! De vita är pärlemorsknappar som åker ner i samlingen. Till slut har man tillräckligt många som är tillräckligt lika för att de ska passa ihop.


Längs en vägg full med tavlor fick jag syn på den här trevliga lilla tavlan. Jag älskar pelargoner men har inget fönster som är riktigt bra för dem. Eller inte så gröna fingrar helt enkelt.Tavlan hade några liknande kompisar, 4 för 50 stod det på prislappen. Men vad kostar bara den här då? frågade jag. A, du får den för 10 kr. Den matematiken gillar jag.

I Nora diversehandel är inte fyndfaktorn så stor, men vi sprang på den här trevliga lampfoten. Lampan lyste inte när vi provade i affären, så vi fick den för 150 kr istället för 200. Väl hemma så skruvade maken lite i kontakten, och så lyste den som en sol. Nu ska vi gå på skärmjakt.


På hemvägen åkte vi till loppisen i Hålahult. Hålahult ligger i en glänta mitt i skogen. Där finns en enorm byggnad, som använts som sanatorium, mentalsjukhus och flyktingförläggning. Väldigt spännande miljö, och en rätt trevlig loppis i ett hus intill. Lite ullgarn blev mitt och den här finfina handväskan. 25 pix.


Fina fynd va?

1 kommentar:

Emilia sa...

Låter som en härlig loppisrunda - fina fynd!
Ja, hoppas vi ses på Grodan ikväll el. snart :)