torsdag 15 december 2011

Hjälp mig nu coverproproffs!

Japp, nu har den kommit.
Japp, jag är såååååå frustrerad


Jag började med bandkantaren, eftersom det verkar vara utmaningen med det hela. Men jag får inte till det med inställningen av de två "piggarna" dvs, där man skruvar för att sömmen ska omsluta kanten av kantbandet på baksidan. Ni förstår säkert.


Oavsett hur mycket jag flyttar den övre åt vänster så följer liksom inte kantbandet med. Är det nån som hänger med? Är det nån som har några tips???

4 kommentarer:

Syserine sa...

Hmm, jag är jo expert på att kämpa med coverpro : ) men nu förstår jag inte riktigt, är det skruvarna som reglerar hur mycket bandet viker sig? Dom har jag knappt skruvat på alls tror jag. Jag skruvar och reglerar en del på dom skruvarna som håller själva bandkantaren på plats och som gör att du kan flytta apparaten i sidled, det gör att du kan få sömmen på olika städer på bandet.

Alice sa...

Jag tror jag förstår precis vad du menar. Mitt band följer aldrig med hela vägen ut vid den övre. Vet att en annan av mina CP-vänner har det på samma sätt. Det gör inget. Börja sy ändå. och flytta hela spektaklet åt sidan om det träffar alltför fel. Det är faktiskt ett icke-problem när du börjat sy. Så är det i alla fall för mig. Lycka till!

Nilla sa...

Jag har en cover men ingen bandkantare men återkom om du har andra frågor..
Fortfarande lite avundsjuk...

od Andulky sa...

Jag har faktiskt inte heller fått det momentet att fungera. Har skruvat och skruvat på de övre, men inte fått det rätt över kanten. Har börjat sy ändå, men hoppas på att få lite tips här kanske :-)?
/Anna