söndag 4 december 2011

Till de små liven

Det föll sig så att jag inom två dagar fick beställningar på plagg till mycket små människor. Den första beställaren önskade en omlottröja i storlek 44 (så pyttigt!) i något retrotyg. Vad kan vara mer retro än de gula elefanterna från Jofotex?
När jag sydde den här önskade jag att jag hade haft lite interlock att kanta med. Nu har jag det, för jag har nämligen fått tygpaket i dagarna tre. Mer om det en annan gång.


Jag måste säga att jag tycker jag har blivit en hejare på att kanta. Men så har jag verkligen tränat också. Nu när coverpron kommer lämnar jag ju det här bakom mig. Vidare till nästa steg liksom. Känns nästan lite fuskigt att den där kantbandaren ska göra jobbet åt mig. Fast lyxigt såklart :)


Så till beställning nr 2. Små byxor i strl 50, här var tygvalen redan gjorda. Men jag har ju inget att klaga på, turkos och rött liksom, vad kan gå fel?
Sen till dagens godaste: Jag måste bara få tipsa om ett för mig nytt godis som jag gjorde idag. Tokgott, och som vanligt är fördelen med hemmagjort godis att man vet precis vad som är i.

Bild lånad från mylittlebakery.wordpress.com


Våga prova Bountybollar. Här hittar du receptet! Och med det vill jag säga godnatt. 


3 kommentarer:

Smilla sa...

Underbart söta pytteplagg!!

Slow-Eva sa...

Åh så pyttigt och fint!

frualderblad sa...

Åh tack för byxorna och dregglisen, de är SÅ fina!!!