tisdag 14 februari 2012

Smått och gott

För några veckor sen hade jag ett litet homeparty hos en vän här i byn, som hade sin föräldragrupp på besök. Det var en trevlig stund och resulterade i en del sålt och en del beställningar. Bland annat dessa små mössor:

Och en hel massa dregglisar. Min favorit blev den här, hela tre exemplar beställdes. Mörkblå jeansjersey med röda detaljer. 

Förra veckan fick jag även en beställning på 8 dregglisar av en tjej som fått en av mina dregglisar i present, och ville köpa flera. Sånt är ju superroligt! Här kan ni se en av dem in action. Kan man bli annat än glad? 

9 kommentarer:

Alice sa...

Åh vad kul med återkommande kunder. Bra där.

Emilia sa...

Kul!! Glad Alla Hjärtans ;)

Pysselpralinen sa...

Superkul!! :) Och den där toppen som skymtar där i förra bilden ser väldigt snygg ut, måste nästan bli en posbild ändå..?! :)
Lät som en helt suverän dag som ni hade, det perfekta upplägget med fint sällskap och "häng" med symaskinen hela dan. Ah, va härligt!

Miiaoo sa...

Grattis! Vad roligt!!

Fröken Pimpinett sa...

Härligt med massa beställningar och återkommande kunder :)

Två Små Gryn sa...

Roligt när man kan få lite beställningar och få se det man har sytt användas!

od Andulky sa...

Så fina!
Och det är bästa betyget med återkommande kunder!!!

Ingrid sa...

kul kul med återkommande kunder! fina grejjor du sytt också :)

Le Petit sa...

Roligt när en kund vill ha mera! Så kul när jag såg din fina jeansdregglis! Satt igår och klippde ut byxor i mjukt jeanstyg och kom och tänka på att det skulle vara fint med en jeansdregglis och såg framför mig en med röda sömmar.