onsdag 7 mars 2012

Dubblelt rött

Av alla tjusiga mönstrade tyger så är ändå klöver i olika varianter mina favoriter. Jag vet inte vad det är, men de tilltalar mig så. Och tänk när de här tygerna kom - lycka! Jag har redan gjort slut på mitt blå, och även det röda börjar tryta, så nu har jag fyllt på i förråden.

Här är två beställningar i det röda, med vita kantband. Enkelt och fint.
Klänning, storlek 86

Body, storlek 68


Nu ska jag gå och försöka kurera mitt halsont. Var ju liksom hemma från jobbet hela förra veckan, jag kan inte bli sjuk igen. Dessutom ska jag ju till Stockholm i helgen, allt är graaaaaatis (förutom det eventuella besöket på Stoff och Stil då :)) Tror ni att trossömnad hjälper? Måste gå ner och testa. Våga vägra soffan liksom.

9 kommentarer:

Johanna sa...

Även jag har blivit förkyld igen, efter att just tillfrisknat. Det är hopplöst det här! Men då är iaf du också lite halvkrasslig, vilket nästan känns lite bra eftersom vi ska dela rum i helgen...

Katharina sa...

Åh, vad fina dom är. Tyget är verkligen helt fantastiskt fint, jag undrar så vad det är med klöver som får ens hjärta att slå ett extra slag.

Trossömnad lär ju i alla fall inte göra halsontet värre - så det är ju helt klart värt ett försök förresten.

Smilla sa...

Jättefina plagg!

Hoppas du kryar på dig snart!

Le Petit sa...

Fina plagg! Ja, klövertyget är verkligen fint.

Krya på dig och hoppas du kommer till Stoff och Stil i helgen! Jag hade också tänkt ta en shoppingtur dit. Det är ju nästan skandal att de öppnat för en vecka sedan och jag ännu inte varit där =).

Två Små Gryn sa...

Man blir så glad bara man ser dina plagg! Klöver funkar alltid och är så fint!

Sofia / rufi design sa...

Klövern är verkligen underbar och riktigt snygg ihop med vita kantband!

Tycker nog att kanten syns igenom lite när jag provade med tighta byxor, ska försöka hitta något sätt att komma undan det eller så får jag ha egensydda trosor under kjol. Till jobbet får de däremot inte följa med, gissar att de syns rätt bra genom vita byxor.. :-)

Sandra sa...

Så fina

Slow-Eva sa...

ja, det är verkligen fint det där tyget! Krya på er!

Ulrika sa...

Den röda klänningen är jättefin! Blir sugen på att beställa! Sydde också några plagg i klövertyget men tycker att färgerna mattades ner en del redan i första tvätten. Men jag kanske tvättade det på fel temperatur? Hur gör du?