tisdag 29 januari 2013

Syskonmatchning i Tummelisa

Den där veckan i januari då jag fick massa beställningar så fick jag förfrågan om att sy klänningar till två systrar i det fina Tummelisatyget, och jag var inte sen att tacka ja!

Två klänningar i storlek 86 och 104 skulle det vara, med puffärm.  Jag fick kombinera totalt fyra olika mönster och hitta på lite eget för att det skulle gå ihop sig. Men det blev bra i slutändan! 

Det blev soligt och fint med gult till tycker jag - riktiga gladklänningar. 


Titta vilka finingar!

Idag är jag så glad av flera olika (små) anledningar. Elsa har haft en riktigt bra dag, det gick smidigt att både koma till och hem från förskolan. När hon var där så sov Erik två pass (inte bara prick 45-minuterslurar som han annars är så bra på) och jag sydde en klänning som jag är helt kär i! Nu ikväll har jag lagt båda barnen själv, något jag har haft riktig skräck för. Men det gick, jag är så stolt! En riktig mammaboost. Det ska jag fira med en kaka :) 

1 kommentar:

Slow-Eva sa...

Malte nattar vi inte än. Han somnar när han somnar, haha. Men ändå att natta stortjejen och vara ensam hemma, det fasade jag också för första gången! Vad skönt att det gick bra för dig.
Jag brukar ta med mig båda barnen till storsängen och läsa där. Och låta storasyster somna där om hon vill.