fredag 16 augusti 2013

Billigt är bra!

Nära vårt sommarställe finns en alltiallo affär som bland (mycket) annat säljer billiga tyger. Trikåtygerna där kostar 99 kr/m istället för 149 kr som de kostar på stora butiken i Örebro. Det är fina grejer det! Tyvärr är inte utbudet så stort, men de här ugglorna föll min syster på läppen. Hon köpte tyget och jag sydde pyjamasen, bra samarbete!


Jag har använt mönstret från Ottobre 1/2011, fast lagt till en knäpplist istället för dragkedja, och så kortat ärmar och ben. En sån här pyjamas har ju verkligen behövts den här varma och härliga sommaren!

5 kommentarer:

Annwes sa...

Den var ein søt pysj! Kan eg spørje/fråga kvar den billige butikken var? Vi har akkurat kome heim frå sommarferie-reise i Sverige, og også besøkt ulike stoffbutikkar, tar gjerne imot tips for seinare reiser :-) (Vi overnatta faktisk i Örebro på veg frå Vimmerby til Oslo, men det blei ikkje/inte tid til stoff-shopping der.

Lykke til i ny jobb!
Helsing Annwes, Norge

annas alster sa...

Tack Annwes! Roligt med en norsk läsare :) affären heter göksäter och ligger på Orust! Kunde jag ju skrivit förstås :)

Sofia / rufi design sa...

Vilken söt pyjamas! Längtar efter att fylla på lådorna med många såna inför nästa sommar (för det blir väl lika fint väder då?!)!

Jo sa...

Jättesöt! Det där Göksäter får jag kolla in någon gång!

Jennie sa...

Håller med om att tyget var gulligt och pyjamasen av mycket fin modell. :)