onsdag 18 september 2013

Färgsprakande!

Idag dricker jag morgonte framför datorn igen, alldeles ensam. Fast på ett bra sätt alltså. Åh vad jag älskar att vara ensam hemma. Det är inte så ofta man är det!

Tänkte passa på att visa er ett färgsprakande set som jag gav bort till en Märta för några veckor sen. Märta, som fyllde två, öppnade paketet med ett Ååååååh! Då blir man glad!

Hon ville prova kläderna på en gång, så då fick jag förmånen att se dem på! De passade bra, men det fanns ändå en hel del att växa i. Som jag vill ha det alltså.

Tunikan är sydd efter Ottobres Creative Workshop 301. Jag har bara förlängt och ställt ut den, samt ställt ut ärmarna och rynkat ihop dem innan jag kantade ärmsluten. Tunikan är kantad med samma turkosa jersey som jag sytt tightsen i. Japp, det ska gärna matchas till 100 % när jag syr! :)

På tal om tights så höll jag på att bli tokig när jag sydde dessa. Det är omöjligt för mig att inte få hoppstygn när jag stickar fast midjeresåren med Coverpron! När det bara är en present så fäster jag ner hoppstygnen för hand, men det vore roligt om insidan såg lite finare ut. Nästa gång ska jag testa enkelt nervik och se om det blir bättre (såhär syr jag i resåren i ett par tights).

Nej, nu får det vara slutskrivet. Mot symaskinerna! Det gäller ju att passa på ni vet! ;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Var har du köpt dina namnlappar? Vill också ha. Med vänlig hälsning Berie!

annas alster sa...

Hej! De har jag köpt från lifestyle with love på etsy. 600 st för 350-400 kr!

HiLi sa...

Supergulligt! Oj vilket bra pris på namnlappar! Måste beställa nya då de 100 jag köpte för snart ett år sedan är tar slut när som helst. Ska helt klart kolla in ditt namnlappsställe! :-) tack för tips! / Kristin