lördag 21 juni 2014

Favoriter

De här kläderna var riktigt roliga att sy. Min favoritmodell på body, min favoritmodell på byxor och så tyger och kombinationer som jag tycker riktigt mycket om. Glädjesömnad helt enkelt!


Snart bär det av till sommarstugan och där är jag hänvisad till en Huskvarna Automatic, så då blir det andra projekt. Önskar att jag hade orken att planera något roligt, kanske en väska eller en kjol, men här är energinivåerna i botten, så det får nog bli några enklare projekt... Har ni några sömnadsplaner inför semestern?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, just nu håller jag på med en klänning i 60-talsmodell, fast i 70-talstyg. Dina tyger är ju fantastiskt söta och roliga!

Carina, lurvendesign sa...

Jättefina småkläder. Jag planerar att sy en T-shirt med lite detaljer på ärmarna till mig själv. Fast jag får nog avsluta de två byxor som jag håller på med ändringssömnad på först.

HönaPöna sa...

å, du syr så mycket fint... själv får jag vara glad om jag knåpar ihop en klänning eller två till dotterns sommargarderob.
Tack för din kommentar hos mej... angående mina bilder, så redigerar jag dem i ett gratisprogram som heter Photoscape, där kan man också göra "bildsidor" och sätta ihop bilder. Så i mitt inlägg finns tre bilder, två hela och en ihopsatt av två mindre. Hängde du med?

Annikwa sa...

Jättefina! Väldigt proffsiga byxor, jag orkar aldrig lägga något krut på byxsömnad...
Syplaner för semestern? Alldeles för många planer. Lite tunna (enkla!) bebisbyxor. Kanske en liten trikåkofta till bebisen. Kläder till stora tjejen, särskilt lite långärmat till hösten, för då blir det nog ont om sytid. Ett spjälskydd, och helst skulle jag vilja klä om en babysitter också. Och så amningsvänliga kläder till mig själv: En omlottklänning som jag håller på med just nu, och så en "Triamisu"-klänning, och helst någon modifierad onion 2035 med knäppning, och så någon t-shirt också, och gärna en till Miette-kjol..... Realistiskt med 5 veckor kvar till BF? Nej inte alls. Men det ska bli kul att förverkliga åtminstone några av planerna!

Anna Mühlenbock sa...

Fina plagg! Måste sy en body i Znoks ugglor och rävar i höst, till bebisen i magen. Så himlans fint tyg!

I sommarhuset, där det förvisso bor en grön husqvarna, stickar jag mest. Det är ju också roligt. Visst har du stickat en del också?

Slow-Eva sa...

Förstår att du gillar det. Fina! Jag har inte mer sömnadsplaner än en enkel påse till bindor på dasset. Men jag virkar!