fredag 5 december 2014

Grrrr

När jag såg att de här fina tigrarna skulle komma in hos Membadesign så blev jag så glad! Jag har tidigare sett dem i gult och grått, fina färger, men kanske inte mina favoriter. Nu kom de i rött och blått - kan det bli mera Anna?

Jag slog till på en riktig storbeställning, och förstå min besvikelse när jag tog ut tyget ur tvättmaskinen och tigrarna var rosa? Det var ett annat tyg som färgat av sig. Det tyget var toppenfint, men tigrarna hade liksom sugit åt sig av överskottsfärgen. Jaja, efter några husmorsknep så blev de helt ok igen, och det dröjde inte förrän duktiga Elin ville ha en klänning till sin lilla tjej.

Sagt och gjort, tigerklänning i storlek 98! Tyget är inte vanlig trikå utan stretchcollege. Lite tjockare trikå med öglebaksida, helt underbar att jobba med!

Och Janne gillade verkligen tyget - tycker faktiskt det är lättare att få till snygga sömmar i tjocka tyger än tunna. 


Erik har fått en tigertröja och Elsa har beställt en tigerklänning, så det står nog inte på förrän det blir mera grrr här i bloggen. Trevlig fredagskväll önskar jag er!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastiskt fin klänning!
Otur med rosa tigrar, men skönt att det gick att lösa. Kan du inte dela med dig av husmorsknepen ifall någon annan skulle råka lyckas med samma sak...?
/Annika

Slow-Eva sa...

Jag förstår att det blev populärt! Superfint tyg och fin klänning så klart :)

Slow-Eva sa...

Ja, just! Rosa tigrar låter ju jättesnyggt tycker jag men kanske inte om man inte är beredd på det ;) Vad har du för husmorsknep?

annas alster sa...

Åh tack för snälla kommentarer! Jag tvättade tyget flera gånger, och till slut tvättade jag det på 60 grader med 1 dl ättika. Då blev det bättre tycker jag.