torsdag 30 augusti 2012

Höstkläder!

Det finns några tygbitar jag har sparat lite extra på för att sy höstkläder till Elsa av. Vissa tyger och färger är ju bara lite mer höstiga än andra. Först ut en tröja i fantasiskogen, med kantband av rosa jersey...


 

Och så en total rip-off av en klänning som W-collection sydde förra hösten. En så fin kombination kunde jag bara inte låta bli att härma.Svampjersey från michas och prickigt från Liandlo inuti fickorna.Ja, såna här fickor piggar verkligen upp, men så som jag sydde dem har de ingen direkt funktion. Funkar typ att lägga en pärla eller två i... :)


Jag tycker fortfarande att det är svårt att sy fast fickan och få en snygg söm på rätsidan. Jag upplever att det är så svårt att svänga med coverpron, då vill det liksom bara dra sig. Och om jag stannar och lyfter lite lätt på pressarfoten så syns det direkt på avigsidan. Hm.. Jaja, övning ger färdighet.


Har ni förresten sett de här nyheterna från Liandlo. Aaaaah. Jag blir ruinerad! :)


Nu ska jag hoppa ner i ett värmande bad. Min kropp börjar lessna på att vara gravid, och svarar med att göra ont lite här och var. JAG börjar också lessna på att vara gravid. Och snart har jag sytt allt som var planerat innan bebisen skulle komma. Redo för leverans med andra ord...

8 kommentarer:

od Andulky sa...

Superfina!!

Syserine sa...

Snygga fickor! Lycka till nu!!

Smilla sa...

Härliga plagg, håller med dig om att fickorna gör det lilla extra!det är mysigt att sy höstkläder tycker jag...

Jonna sa...

Jättefint, är ju verkligen förtjust i sagoskogen-tyget. Jag har också hittat lite som jag måste köpa hos liandlo, du kanske vill sambeställa? Ingrid får ju en kusin i slutet av september och tänkte sy en filt bland annat:)

Elin-Märta sa...

Jättefina kläder! Tack för igår, sådana dagar ger verkligen lite ny energi! Kram

Jonna sa...

Jag kan absolut beställa. Bä bä vita lamm tänkte jag skulle passa fint till en filt. Lite osäker på om jag ska ha jersey-stjärnor eller prickar på baksidan eller om jag ska köra på velour. Ska beställa från Stoff och stil också i dagarna så kanske köper jag baksidestyget där, har varit jättenöjd med deras velour. Skicka mig ett mejl med det du vill ha så beställer jag!

Dödergök sa...

Ååå vilken fin klänning och supersöta ugglor!

Emilia sa...

Vilka härliga höstoutfits!