onsdag 8 augusti 2012

Mera till bebisen

Hmpfg.... Det bär emot att blogga när Gimp inte vill frilägga bilderna och webläsaren Chrome inte vill lägga till bilderna i bloggen. Mutter mutter. Därför får ni bara se en bild idag, tanken var att visa fler färdiga plagg, men de får vänta tills Gimp har blivit mer samarbetsvilligt igen.

Bebisens första garderob börjar bli klar nu, eller... 6 bodysar i storlek 56, hur långt kommer man egentligen på det? Jag har glömt bort hur mycket kläder det går åt...

Jag har försökt tänka så att de kläder vi har sparat från Elsa och de kläder jag syr ska matcha varandra hyfsat. Så varje body passar till 2 eller 3 par byxor, då har man många valmöjligheter :)


Just den här bodyn tänker jag mig till bruna, vita eller röda byxor. Bara fyra veckor kvar nu. Vem är du där inne i magen?

5 kommentarer:

anna sa...

Då är det verkligen slutspurt nu.. njut av enbarnslivet och längta efter flerbarnslivet! Dina kläder är så fina så den bebis som får kläs i dem kommer bli så söt!

Jag kanske passar på med en liten luddig beställning då. Har sett ett tyg sedan innan (gul bakgrund med röda svampar) som jag älskar, men om det är slut så helt enkelt något liknande, färgglatt men inte alltför rörigt! Gärna armbågslappar i ngn matchande färg. Body eller tröja spelar ingen roll, ta det som du tycker är roligast/snyggast. Storlek tänker jag stor 80 eller upp mot 86 så det räcker länge. Hinner du så är det ju fint med några sköna mjuka lekbyxor som passar till!

Emilia sa...

Söt body och hjärttröja! Kommer inte heller ihåg hur mkt kläder som gick åt minns bara att vi hade alldeles för mkt som jag inte kunnat motstå att skaffa ;)

Smilla sa...

Så söt body och tröjan i förra inlägget är också jättefin!! Smart att tänka till färgmässigt så att mycket passar ihop.
Vad mysigt att det snart är dags att träffa den lill*

od Andulky sa...

Så fint och oj så spännande med en till liten!!!
Stort lycka till!!

Slow-Eva sa...

Åh så fint! Jag önskar att jag också hade lite ork att sy till kommande bäbisen. Men jag har i alla fall kommit så långt att jag snart gått igenom det som finns kvar från storasyster. Ikväll kanske det kommer in i garderoben också... Eller? ;)