söndag 18 september 2011

Diniii!

Elsa har ett kluvet förhållande till det här med mössor. Ibland är hon helt kär i sin mössa och vill bara krama den. Men när vi går ut så åker den allt som oftast av, och förra helgen prickade hon en vattenpöl. Eftersom den mössan åkte ner i min jacka och sen landade på jobbet och inte kom hem igen så var det läge att sy en ny.


Elsas jacka är vit, grön och röd och härligt mönstrad, så det fick bli en enkel röd mössa. För att pigga upp den lite strök jag på ett kanintryck från glada grodan.

Modellen är mutad med russin...

Elsa älskar mössan. Kan bero på att hon älskar kaniner - diniiii! Igår såg vi en flicka på lekplatsen som hade Hello Kitty på mössan - "tatt" utropar Elsa glatt. Sen klappade hon sig på huvet: Diniii! Hon är så medveten den lilla damen.

5 kommentarer:

Smilla sa...

Söt, både mössa och tjeja! Kul när de är så medvetna och med.

KÄMPA by JP sa...

Ska bli spännande att se vad du tycker om stryka-på bilderna. Jag köpte en för fem år sen, som liksom sprack efter tvätt...men kvaliteten kanske har förbättrats? Du kan väl återkomma om det!?

Två Små Gryn sa...

Söt mössa och söt tös!

Karin sa...

Vilken fin mössa! superfin liten tjej också :) Man kanske ska ta och prova på de där stryka-på-bilderna?

Alice sa...

Jättefin mössa. Det är ju ibland skönt att blanda upp färgexplosionerna med lite lugnare grejer. Undrar också hur bra trycket håller.

Jag är lite sugen på att börja sy i lite mer enfärgat (då har man ju anledning att köpa broder-maskin...örhm... harkel).