måndag 24 oktober 2011

Syskonklöver!

För några veckor sen uppmuntrade (läs tvingade) jag min man att ta med lite annas alster till öppna förskolan här i byn. Enligt uppgift så ooades och aaades det ganska mycket, men sen har jag inte hört något. Tills i torsdags då det ramlade in en beställning på två syskonklänningar. Beställaren ville gärna har likadana plagg, men jag föreslog en "lika men ändå inte" variant, och det godtogs.
 

Grunden till den här klänningen i storlek 80 är från Ottobre 4/2011.Klänningen blev alldeles lagom utställd tycker jag, och färgerna är ju som godis ihop. Mums!


Det var på håret att jag fick ut ett plagg av det turkosa klövertyget, det gällde att hålla tungan rätt i mun för att tyget skulle räcka. Resultatet blev en tunika i storlek 104, största storleken jag nånsin har sytt :)
Dagens roligaste: En trevlig beställning som levererades ca 3 minuter efter att bilderna togs :) Vad kul det är att få lämna över till beställaren direkt, att få prata och förklara hur man tänkt. 

Dagens tråkigaste: Jag älskar klövertyget, men nu är det slut hos mig. Någon liten dregglis ligger tillklippt bara. Men tänk er klövertyget i rött... mmmm....

4 kommentarer:

Två Små Gryn sa...

Härliga klänningar!!

Smilla sa...

Fin, fina klänningar!

Fjällsnipans Alster sa...

Lika fint som vanligt..... jag gillar tyget mer å mer.

/Sofia

Petra sa...

Jättefina! Håller med om att rött klövertyg skulle vara sååå fint. Du inspirerar verkligen med allt du syr, jag är dålig på att kommentera (läser oftast blogginlägg från iphonen och tycker att det är lite krånglit att kommentera därifrån).