söndag 25 mars 2012

Jag säger då det

Nu är vi hemma igen! Jag försökte blogga från mannens androidmobil, men det gick inget bra. Så det blir en liten resumé istället!


På det hela taget har vi haft en jättehärlig vecka. Sol varje dag, och fin skidåkning i underbar natur. Tyvärr blev det lite varmt i slutet av veckan, och då är det svårt att åka. Vem gillar bakhalt liksom? Men au total så var det toppen!


Magnus drog Elsa i pulkan i tre dagar. Hon protesterade en hel del, men var så trött att hon somnade ganska snart. Ser inte så pjåkigt ut va?När hon var vaken mutade vi henne med torkade aprikoser och russin :)

Elsas skidglasögon. 
Satt dock inte på mer än 10 minuter under hela resan...Två dagar rastade vi vid en mysig stuga och grillade korv. Det var toppen, tyckte både Elsa och jag. Jag testade sojakorv för första gången, och med mycket ketchup och senap så smakade det riktigt bra! 


När den här bilden togs var jag riktigt trött. Vi hade åkt fel och skidade 14 km före rast. Totalt blev det närmre två mil. Inget för en otränad Anna. Men jag överlevde!


I onsdags blev Elsa sjuk, och vi fick åka i skift. Då passade vi på att åka upp på riktiga fjället fjället. Såhär härligt var det där:


Den svarta pricken är jag

Som alltid när jag har varit borta så njuter jag oerhört av att komma hem. Sitta i en riktigt skön soffa, sova i sin egen säng, klämma på tyger, se på blåsipporna i trädgården. Ja, borta bra men hemma bäst, jag säger då det!

4 kommentarer:

Pernilla sa...

Men oj vad duktig du är själv är jag helt slut av att ha varit ute o krattat i två timmar hi hi.

Fröken Pimpinett sa...

Låter som en härligt vintersemester! Det har inte blivit någon skidåkning för mig i år, så jag blir väldigt avundsjuk när jag tittar på dina fina bilder!

Alice BraLLan sa...

Det ser ju alldeles underbart ut. Men jag förstår att du saknat dina tyger ;)

Två Små Gryn sa...

Låter som ni har haft en härlig semester, men visst är det alltid skönt att komma hem...!