lördag 13 november 2010

Jag vill ha ha ha

Inte visste jag att jag skulle bli materialist när jag började sy.

De finns de som stickar som köper galet mycket garn (jag vet att ni finns där ute i bloggvärlden). Det har jag aldrig gjort, eftersom det känns lite obehagligt för kontroll-Anna att köpa garn som man inte vet vad man ska använda till. För tänk om - ve och fasa - garnet bara blir liggande i en hylla?

Men med tyg verkar det förhålla sig helt annorlunda. Jag skulle kunna köpa hur mycket som helst. Och sytillbehör sen. Det är tråd i alla färger, magnetiska nåldynor, specialpennor och piffikusar. För att inte tala om symaskiner såklart. Ja, jag kanske inte har berättat? En Bernina 700 d följde med mig hem från syfestivalen och jag är så nöjd!


Var ju först inställd på att köpa en Huskylock s 15, men när jag väl hade provkört berninan fanns ingen återvändo. Tur för mig att jag inte provade ännu dyrare maskiner :)

Igår fick jag hem en annan finurlig manick, prym-tången. Jag är käääär ropade jag till Magnus från källaren igårkväll. Den är ju hur bra som helst. Och stoff och stil knapparna funkar bra till. Hurra!

Nu laddar jag för en fin dag: Nyöppning av Bra och Begagnat i Hallsberg och så sydag hemma hos mig efter det. Vad kan gå fel?

4 kommentarer:

Nusse sa...

hej, jag har lånat två bilder av dig och länkat till din blogg. Hoppas det går bra!

Bluewhiskey sa...

*skäms* Jag får erkänna att jag gärna gör just så. Även om jag sällan har råd. Men visst slinker det annars gärna ner garn i varukorgen utan plan, tyg utan plan, band, pärlor, lim, papper ja egentligen vad tusan som helst bara det går att pyssla med. Sedan ligger det utspritt på en massa olika "jag lägger det här så vet jag var jag har det"-ställen och hittas sällan på förrän jag letar något helt annat, och då tänker jag att jag ska minnas att de är här de ligger och vips så har jag glömt bort det igen. Eh.. Kanske man är en hobbymissbrukare?

designofluna sa...

Härligt inköp!! Kolla gärna in på min blogg, jag har en tävling som pågår till den 13 december.
Kram Malin

AnnaMalinska sa...

Hej,
det är din nya granne här, bloggstalkern :) Jag var inne här för ett tag sen och såg att din overlockmaskin var död. Tänkte då skriva och säga att du gärna får låna min. Jag jobbar ju hela dag. Men nu får jag väl bara gratulera till ditt fina inköp. Du är alltid välkommen att knacka på om något inom det textila eller annat saknas.
Hälsningar
Malin