fredag 5 november 2010

Sommartröja

Nära vårt sommarställe finns en stor billighetsaffär som på senare år har börjat sälja lite garn och även någon sticktidning. I somras blev jag så sugen på en tröja i tidningen Kreativ stickning. Eftersom jag inte hade lust att improvisera så fick jag vackert köpa hela numret med en del larvigt i. Men också en del trevligt. Som den här då:Liten Elsatröja, stickad i Eco babybomull. Storlek 12-18 månader, japp hon måste ju har något att växa i. Vad fint det är med farfarsknäppning! När ska man våga sy det månntro? Undrar Anna som nu ska fira att Elsa somnat i sin säng på dagen, för första gången. Det med en misslyckad men god choccolate chip cookie.

Ps. ses vi på syfestivalen?

9 kommentarer:

ma sa...

Jättefin tröja! Ser verkligen somrig ut.

Emmas dagar sa...

Söt tröja!
Ha det så kul på syfestivalen! Jag fick ett erbjudande att följa med er, men sorgligt nog var jag "tvungen" att tacka nej...

Helena sa...

Hej! Tack för tipset ang tryckknapparna. Jag tror nog att jag låter knapparna sitta där de sitter, vågar inte pilla mer då kanske det blir hål i tyget. Vad mycket fint du har stickat och även sytt! Ha det bra på syfestivalen! :)

Emilia sa...

Söt - farfarströjor gillar vi :) Hoppas ni har det trevligt på syfestivalen!

Siri... sa...

Det är helt ok. Fundera du. Jag kommer till deed.

teresa sa...

Vilken fin liten tröja.

Emmas dagar sa...

Tack för din fantastiskt fina kommentar :-D

Nusse sa...

Åh vilken underbar tröja!!!

Ellin or sa...

fin blogg! chansar vilt på att stora billighetsaffären kallas Göken?
/åretruntboende på den fina ön