söndag 5 december 2010

Finaste julkudden

Jag har nog aldrig varit så sugen på att julpynta som jag är nu. Kan det vara att man är husägare månntro? förra söndagen köpte maken en Lantliv till mig, och då är det ju lätt att man blir lite köpsugen. På gott och ont. Som tur var förvandlades köpsuget till kreativitet och en julkudde tog form i mitt huvud.

Kudden ligger i mitt 100-kronorsfynd från i somras.

"Använd det du har" konceptet är ju toppen, men jag har i ärlighetens namn inte såå mycket (bara ett fullt skåp...). Men jag tog fram en gardinkappa från Åhléns (30 kr), och så en snutt rutigt från svärmor. 3 loppisknappar på det, och så en stund vid overlocken. Jag är så glad! Det gick så fort! Den blev så fin!Till och med knapphål fick jag till (ej på bild) med min gamla Husqvarna. Den är inte så dum när allt kommer omkring.

En mysig andra advent önskar jag er! Ps. Du har väl inte glömt att kika in i min nya försäljningsblogg?

3 kommentarer:

AnnaMalinska sa...

Gamla Husqvarna är de bästa. Skulle aldrig byta ut min fina :) Jag längtar efter att packa upp mina tyger och skapa lite, än är det bara gardiner som gäller och det är inte lika kul för det är inte rätt tapeter heller :)
/Grannen

Maria sa...

Jättefint! Både kudde och allt runtomkring!

Slow-Eva sa...

Så himla kul när man just gör om köplust till kreativitet. Kudden blev jättefin! Mycket fina saker du lagt upp i din nya säljblogg.