torsdag 2 december 2010

Nu kan du köpa Annas alster!

Igår hade jag photoshoot på vår fina rosa matta- allt medans Elsa rullade omkring på golvet. Och vad fotade jag till då? Jo, min nya blogg, med det mycket käcka namnet Annas alster till salu
Efter två julmarknader, varav den ena var succé och den andra en flopp, har jag en del saker kvar som saknar ägare. Jag tänkte att ni skulle få möjlighet att köpa dem, eller varför inte tipsa syrran, mormor, grannen, ja vem som helst? Fina julklappar eller vardagsklappar- du bestämmer!


Bloggen är under uppbyggnad, det mesta kommer säkert ändras lite, flyttas en bit och redigeras både en och två gången. Men titta in vettja!

Här följer en bildkavalkad med lite av det jag lagt upp på bloggen - hittills. Det kommer mera, bland annat barnklänningar och fler fina vimplar.  Ok blogger, du och jag ska nog bli vänner... såsmåningom...3 kommentarer:

miastick sa...

Jag vill gärna köpa vimplar! Vad kostar de? Hur lång är slingan? Maila mig gärna på mia snabela mia-edvardson punkt se

Jonna sa...

Stiligt:)
Ska tipsa mina köpgalna vänner som jämt tjatar på mig...Eftersom samma tyger cirkulerar känns det ibland nästan som att ens egna alster är med fast det ju inte är så:)

Alla kan sy sa...

Så väldigt mycket fint du syr! Tack för att du lämnade avtryck hos mig så jag hittade hit. Jobbar mig bakåt i din blogg nu.

Så fint du hade kantbandat i ditt senaste inlägg. Gjorde du det med din overlock eller vanliga maskin?