onsdag 15 december 2010

Min första beställning!

Bjuder er på en färgsprakande men lite halvtaskig bild på nytt sytt! Hm... om det var svårt att fota stickat, hur svårt är det då inte att fota sydda kläder?! Bussvårt!

En mamma på babysången ville beställa lite kläder till sin son, tjoho, min första beställning! Jag hade med mig tyger och visade vilka modeller jag kunde sy... Och så här blev resultatet! Två par byxor och två långärmade t-shirtar. Ganska smärtfri sömnad förutom att mudden från Ohlssons bråkade lite med mig... Och en sak till... mitt byxmönster från Ottobre som jag utgår ifrån, det blir ju helknas när man ska sy randigt eftersom framflärpen och bakflärpen inte är vågräta i mönstret (någon som fattar? :))Men jag fixade och trixade lite och jag hoppas att beställaren blev nöjd!

Det finns syskon till tågbyxorna i min lilla shop, samt även mössor i svamp och valtyget. Välkomna att kika!

5 kommentarer:

Maria sa...

Ser mycket fint ut! Kul att få beställning!

teresa sa...

Ljuvliga små kläder. Jag befinner mig mitt emellan småbarn o barnbarn så jag kan inte beställa nu men jag återkommer gärna... Lycka till!

Anonym sa...

Så fint du har gjort det här, och så fint du sytt! Och finaste lilla Elsa, å så söt!

Strömming sa...

Hej! Tack för fin kommentar hos mig. Ja det gröna Iris visa är helt slut hos mig. Och jag kommer troligen inte ta in mer eftersom min budget är så liten och man måste ta hem så mycket av varje tyg. Det finns grönt kvar hos ikasyr i Finland och du kan kolla med henne om hon kan skeppa till Sverige. Jag tog hem lite från henne nyligen men det sålde slut igen på en dag. Jag kan ev ha stuvbitar som ligger här om det är en mindre mängd grönt du hehöver/vill ha. Det gula finns det endast 3 meter kvar av i lager innan även det är helt slut. Men håll ögonen öppna för om ca 3 veckor kommer nytt lila in i shoppen!

Så kul med en första beställning! Och vilken härlig beställning du fått ihop! :D

Liten Lucky sa...

Grattis till första beställningen! Jättefint! Var har du köpt fisktyget, det var ju jättefint?