lördag 6 augusti 2011

Början på höstgarderobenNär vi kom hem efter vår lilla semester i somras, så kändes det jätteroligt  att fundera över Elsas höstgarderob. Nu när hon äntligen går känns det lite mer smidigt med t ex klänning eller tunika. Det i kombination med kärleken till Rödluvantyget från Liandlo resulterade i det här:En tunika i storlek 92 med utgångspunkt från Ottobre Creative Workshop. Eftersom jag hade planer på tightsmatchning så dristade jag mig till att kanta med jersey från Jny. Det gick förvånansvärt bra och blev väldigt slätt och fint.
 
Tightsen blev också riktigt bra i sin enkelhet. Meedoms form 0 (mätte mot ett par Lindex-tights och alla mått stämde sånär som på en halv centimeter över låren) och Geckos snabba resårkanal. Att fålla de här tightsen var ingen barnlek (jerseyn krullade mig till vansinne), men det gick till slut.


Setet är inte provat utan ligger liksom till sig i lådan tillsammans med flera andra plagg som nog ska bli bloggade så småningom. 

Nu ska jag återgå till att filosofera över hur våra långa rabatt på framsidan ska se ut. Ojojoj. Återkommer om ett par år med resultatet :)

6 kommentarer:

Emilia sa...

*gilla* Vilken fin hösttjej hon kommer att bli ;)

hönapöna sa...

Så fint, supersnyggt med rött till! Mysigt att få börja sy höstkläder, tur vi har årstider i det här landet!

Två Små Gryn sa...

Håller själv på att inhandla tyger så att man kan påbörja höstgarderoberna! Jättefint set!

Smilla sa...

Snyggt set! Tänkte skriva det Hönapöna precis skrev: -Tur vi har årstider i det här landet!
Lika kul att få sy höstkläer nu som vi tyckte att börja sy sommarkläder i Mars :)

Syserine sa...

Hej! Imponerad över kopplingen : ) Nu vet du var mitt töntiga bloggnamn kommerifrån!

Syserine sa...

Glömde säga att settet var jättefint, gillar sprundet, har aldrig vågat prova det, jag och coverpron är inte bästisar jämt..