onsdag 22 augusti 2012

Bebisens bb-filt

Nej, bebisens garderob är inte helt komplett ännu. Denna filt har jag haft i huvudet länge nu, men häromkvällen kom jag äntligen till skott.
Inga konstigheter, Jofotex ugglor, prickar från Liandlo och så interlock från det sistnämnda stället till kantband. Den senaste interlocken jag beställde därifrån var aningens mer ljusröd än denna, det gillar jag inte riktigt. Tur att jag hade kvar av den första så att det räckte till filten.

Den berömda bb-väskan är halvpackad nu. Vet inte riktigt vad vi ska ha med oss. Har mycket svårt att föreställa mig att vi far iväg med den där väskan överhuvudtaget. Men jag vet ju att bebisen kommer ut såsmåningom. 2 veckor till leveransdatum nu...

5 kommentarer:

Nilla sa...

Oj vad snart det är! Tiden bara springer iväg.
Jag behöver också fylla på bebisgarderoben om jag ska ha hemsytt till bebis men jag hoppas att det hinns med innan december!

maria syr och så vidare sa...

Vilken fin filt, din bebis kommer få det riktigt bra! Spännande att det närmar sig.

Liten Lucky sa...

Men oj vad tiden gar fort :)
Älskar dessa ugglor! Underbar filt.

Elin-Märta sa...

Tänk vad snabbt tiden går! Stort lycka till! Ska bli jättespännande och skoj att ses sen och få lära känna den nya lilla människan!

Jättefin filt dessutom. Har du tips på hur man får de båda tygerna att ligga slätt? Gjorde ett halvtaffligt försök till en bebisfilt häromkvällen, men ojoj vad jag blev sur och irriterad när tygerna bara ville korva sig. Suck.

anna sa...

Anna TACK för fin leverans! Jag är lika nöjd (kanske lite mer ändå) som sist, älskar tröjan, och fickorna på byxorna var pricken över i'et. Betalning kommer när H sätter sig ner! Sen måste jag säga att filten som kommer med till BB är så fin! Gillar din smak helt enkelt. Får vi syskon en dag kanske du får göra en till :)