söndag 11 augusti 2013

Till Majken och Ruben

För några år sedan drabbades vi av ett väldigt tråkigt fenomen. De flesta av våra vänner som vi lärt känna under studietiden flyttade. De hade pluggat klart och valde att flytta till sina hemtrakter. Roligt för dem. Tråkigt för oss. Nu har vi alltså fina vänner utspridda i södra Sverige som vi har mer eller mindre kontakt med. Det fina är att några av dem beställer kläder av mig ibland. Då får vi anledning att prata lite extra via mail, och på så vis hålla varandra lite uppdaterade. Det gör mig glad!

Dessutom är det så roligt att sy till gamla vänners barn. Speciellt när mamman har så god smak, som i det här fallet. Sara har beställt kläder i fina kombinationer flera gånger förut, och den här gången valde hon verkligen tre av mina favorittyger.
 T-shirt till Ruben, storlek 92.
Klänning till Majken, storlek 68.

Body till Majken, storlek 68.

I beställningen ingick även två dregglisar, och jag kunde inte låta bli att sy tre när jag hittade så fina matchningar till Majkens kläder. Glädjesömnad rakt igen. Hej Sara om du läser det här! :)

5 kommentarer:

HönaPöna sa...

vilka härliga plagg... och trevligt sätt att hålla kontakten med gamla vänner! :-)
Japp, du får nog handla lite washitejp, möjligheterna är oändliga!

Unknown sa...

Ja men så roligt! Två syende violinister! Det där med att skapa något och kunna ta på resultatet ... det är så skön kontrast mot vårt jobb tycker jag. :-)

Å så glad jag blir för dina tips! Jag ska prova bums!
Tack!

Fina saker du sytt här, det där turkosa tyget var himla fint!

Kram
Pernilla

Unknown sa...

Var kan man hitta det tyget förresten?

Jo sa...

Vilka fina plagg, hon kommer att bli väldigt nöjd! Jag gillade särskilt den turkosa bodyn och undrar också vad det är för tyg? :)

Visst är det tråkigt när man skingras för vinden när studierna är avklarade? Vi har också "blivit av" med vänner så, det är jättetråkigt. Visst, man kan ju hålla kontakten, men det är inte riktigt samma sak om man inte träffas ofta... :(

annas alster sa...

Tack Jo och Nilla! Det turkosa tyget är från lillestoff, kan köpas hos znok eller rosa huset!