söndag 26 juni 2011

Prickig hatt i sommarnatt

I torsdags kom vi hit till stugan på bästaste västkusten. Det känns så skönt att vara hemifrån och Elsa tycker att det är jättespännande med nya miljöer. Så spännande att hon firade med att gå sju steg igår på sin femtonmånadersdag. Hurra!

Som tur är finns det en gammal huskvarna här i stugan som jag kan dra fram när sylusten blir alltför stark. Igårkväll sydde jag en hatt efter gunters mönster. Mitt andra exemplar, den blev så fin tycker jag. När vi skulle pröva den imorse försökte vi knyta de praktiska banden som jag sytt fast. Nu skriker Elsa högt så fort hon får syn på hatten. Jahapp.

I övrigt är inte humöret riktigt i balans. Mitt alltså. Jag är glad och stressad om vartannat, vill käka massa kakor och Här dåligt tålamod med Elsa trots att hon är så fin. Men jag har fått jobb iallafall och det är ju bra. Imorgon drar vi till Danmark. Hej så länge! Från Anna som bloggar från en sån där smartfån.


4 kommentarer:

Emilia sa...

Hatten blev jättefin - tur att det finns maskin i stugan!

Fröken Pimpinett sa...

Jättefin! Jag är också sugen på att sy en hatt, men har inget mönster. Måste kanske köpa gunters - det börjar bli mycket jag är sugen på i den!

Memmels morot sa...

Så bra att du fått jobb, grattis! Känner igen mej i stressen när allt ska vara så perfekt med semester, och så känns det ändå inte så! Då är det ju tur att man kan njuta av att sy eller sticka något fint, även om det inte blir använt som man tänkt...
Tack för tipsen om dragkedjan!Det blev en midsommarklänning även för mej, fast jag fick ha kofta över för ärmarna var inte klara :-).

Helena sa...

Jättefin hatt!