fredag 25 november 2011

Vad är nu detta?

Såg att Ohlssons hade fått in de här tygerna som vi alla känner igen. Är det schysst gjort, eller är det kopior som molnen. Någon som vet? Vad är det för kvalitet, håller färgerna?

7 kommentarer:

Nilla sa...

Tror det sas att jofotex också köpt in dem från större leverantör men jag kommer inte exakt ihåg hur diskussionen slutade...

Marina sa...

En sytoka ( på facebook ) har mailat Jofotex och enligt dom är det okej. Hu kvalitén är har jag ingen aning om.

Jonna sa...

Jag tror också det är ok. Pratade med killen som har jofotex när jag var där för ett tag sedan och han känner Calle som har Calletex. Pratade lite om att han tyckte det var synd att Calletex inte valde att köpa in lite av de roligare tygerna, (som de på bilden tex) och då lät det som att det hade varit möjligt men att han inte var intresserad. Verkar som att ohlssons hann före bara...

Jonna sa...

Ingrid har byxor i det gröna och gula tågtyget, använda jättemycket och tvättade massor, är lite tvättblekta men ändå fina fortfarande:)

SaKa form sa...

alltså. dessa moln är ju tidigare en kopia...så jag vet inte vad som är sjyst eller inte. dom gör det hela tiden liksom...och därför har det blivit ok. kanske.

KÄMPA by JP sa...

Var på jofotex idag, och de är medvetna om att andra köper deras tyger från tillverkaren i Danmark. Nu är det pågång ett parti med olika färger av små svampar från Danmark :)

Saga sa...

Jag förstår inte riktigt det där med kopia av molntyget, precis som SAKA form skriver. Jag ser Gunila Axéns tyg Moln (färg och form) som orginalet och inte det molntyg som används flitigt på många sybloggar, bl.a. denna. Eller har jag fel?