måndag 4 mars 2013

Brun eller turkos?

När jag fick hem tyget rävar och ugglor från Znok så hade jag redan två beställningar och en vinst att sy i det - ovanligt för att vara mig, men roligt! 

Min kompis Jonna tyckte att det var otippat att jag ville köpa hem ett tyg med så mycket orange i. Hon vet nämligen att orange inte direkt är min favoritfärg... Men det här tyget kan man ju bara inte låta bli att tycka om, och med andra färger på kantband så tonas det orangea ner en aning (Elsa fick förresten en orangeprickig mumintröja av farmor, och den var jättefin! Jag är inte sämre än att jag kan ändra mig... :))

Först ut blev vinsten i min Facebooktävling som jag hade för några veckor sen. Emelie som vann ville ha en tröja i storlek 86 till sin pojke. Här blev det bruna detaljer!


Den här bodyn är till en Erik, vilket känns extra roligt eftersom vi har en liten med samma namn.

Även om det turkosa kantbandet inte matchar exakt med det blå-turkosa i blommorna och ugglorna så tycker jag att det blev fint. Väldigt fint till och med, min favoritfärg på kantband till det här tyget! Vilken är din favorit - brun eller turkos?

7 kommentarer:

Linnéa sa...

Båda är jättefina! Det med turkosa är min favorit.
Tyget är så fint.

Pysselpinglan sa...

Åh jag bara tok älskar det där tyget och har flera gånger suktat efter det och kommer inköpas så fort jag gjort av med lite tyg här hemma....
Kantbanden, hmm kan inte välja, så fint med båda faktiskt :)

od Andulky sa...

Så fina!!

Gelememos sa...

De är jättefina båda två! Kan inte bestämma vilken kombo som jag tycker är finast, men är ju svag för bodys just nu så jag väljer de turkosa kantbanden.

Thea sa...

Å, de är så fina! Jag gillar nog brunt allra mest. JAg tycker oftast de mörkare färgerna ramar in så fint. Men turkost är också snyggt.
Och jag gillar orange! :-)

Åsa Tidqvist sa...

ah, så himla snygga! tror jag gillar det turkosa nu till våren!

Jennie sa...

Så snygga! Tyget var väldigt fint. Jag gillar nog de turkosa kantbanden bäst, trots att brunt annars är en favorit hos mg.