tisdag 30 april 2013

Brorsan beställer

Ikväll är det valborgsmässoafton och vi håller oss hemma precis som vilken kväll som helst. Energin räcker inte riktigt till för att hitta på något extra, och jag som egentligen skulle sjungit i byns valborgskör stannade hemma med en förkylning. Snart ska vi se på Mad men och äta kladdkakemuffins. Duger gott för trötta småbarnsföräldrar :)

För ett tag sen beställde min bror och svägerska kläder till en nykomling. Eller rättare sagt, de ville ha en body till ett par befintliga byxor. Efter lite velande fram och tillbaka blev det röda ekorrar med svarta kantband, fint och lite tufft :)


Min bror (eller snarare hans fru :)) ville beställa en body till barnens kusin Signe också. De fina ekologiska elefanterna tillsammans med bruna kantband skulle det vara, och jag piffade upp det med cerisea knappar i raglansömmen. När jag ser bodyn på bild såhär så känner jag att mönsterpassningen kunde ju varit lite bättre, men då hade jag å andra sidan inte fått ut den här bodyn och en t-shirt till Elsa som det var tänkt. Så jag får helt enkelt vara nöjd.Signe har såklart även andra bodys från annas alster, och föräldrarna önskade att bodyn skulle vara lite mer urringad för låren. Försökte modifiera mitt mönster lite, hoppas det blev bra nu?! :)

Här är Signe i en body som hennes mormor beställt av mig. Nu är hon en välekiperad liten dam, och det ska man ju vara när man är så söt.


Trevlig valborg på er!

5 kommentarer:

Linda sa...

Elefanttyget var verkligen jättefintt! Snyggt med svartkantband och superschysst detalj med cerise knappar!
Ja, men mönsterpassningen: inte ens den där lilla sötingen ligger väl prickstilla så man kommer märka det va?! ;)

Johanna sa...

Även jag, som inte heller brukar gilla orange, måste medge att detta tyg och denna kombination var klockren, superfint!

Johanna sa...

Även jag, som inte heller brukar gilla orange, måste medge att detta tyg och denna kombination var klockren, superfint!

Gelememos sa...

Jättefina bodys!

Cecilia sa...

Så fina kläder!