fredag 10 maj 2013

Laddar inför designmarknad på Torpkonferensen

Vi har en lugn och skön kristhimmelsfärdshelg eftersom Elsa är hos farmor och farfar. Lyxigt! Det känns nästan som att vara barnfri, trots att vi har Erik att ta hand om :) Vi passar på att gulla lite mer med honom (han är lite försummad i vanliga fall... :)), städa, baka, fixa i trädgården och lite annat småpyssel. 

Jag har fått tid till att sy också såklart, jag varvar beställningar med kläder till barnen och lite saker som ska säljas. I midsommarveckan kommer man nämligen kunna hitta annas alster på Torpkonferensen. Då gäller det att ha ett litet lager tänker jag!

De här plaggen kommer åka med dit, om inte nån är sugen innan dess såklart. Har länge varit sugen på att matcha de gröna ugglorna med cerise, och nu passade jag på när coverpron ändå var trädd i rätt färg. Klänningen är i storlek 80, men funkar säkert som tunika i storlek 86 också.
200 kr + frakt.

Rött och turkost känns sommarfräscht och jag passade på att sy upp sista snutten av Liandlos hjärtan. De räckte precis till den här t-shirten i storlek 80.

180 kr + frakt

När jag ändå var igång så sydde jag två par trosor till Elsa. Ville testa att bandkanta med mudd både i benöppningarna och i midjan, för att få lite stretch, men ändå slippa hålla på att krångla med vikresår och annat svårt. Det blev bra tycker jag, hoppas de passar hennes runda goa rumpa. :)

2 kommentarer:

Annwes sa...

Stilige plagg, er hals-opninga/öppningen ditt eget design? Moro/roligt å sjå bloggen din, eg legg meg til som følgar i Bloglovin :-)

annas alster sa...

Kul att du hittat till min blogg! Ringningen i plaggen är från en babytröja i Ottobre 4/2011