lördag 4 maj 2013

Till barnen med de finaste namnen

Det finns två barnnamn som ligger mig lite extra varmt om hjärtat, mina favoriter helt enkelt. När vi väntade Erik (och Elsa för den delen) försökte jag övertyga Magnus om att Nils var det finaste finaste pojknamnet (för det är det!), men han lät sig aldrig övertygas... Magnus tyckte att Erik passade fint, och jag godkände det med löfte om att en eventuell trea kunde få heta Nils :)

Det här setet är just till en Nils, en go liten sådan. Han är lite kort i rocken för sina 1,5 år, eller så är det Erik som är lång, men de har samma storlek iallafall, storlek 80 :)


I samma beställning ingick en liten klänning i storlek 62. När jag levererade kläderna fick jag vet att den var till  en liten Rut.

Åh, vi var nästan övertygade om att det var en liten Rut i min mage den här gången. Världens gulligaste flicknamn helt enkelt! 
Tänk att jag fick sy kläder till barnen med de finaste namnen...

5 kommentarer:

Thea sa...

Så fint!

Ugglan sa...

Jättefint!

Gelememos sa...

Så fina!

krajamaria sa...

Roligt att du gillar det jätteblommiga tyget i min topp! Jag kan tänka mig att byta en meter av den mot en meter jersey av annat slag om du har lust? Välj själv isf vilken du vill byta bort, men jag uppskattar om det inte är alltför barnsligt då jag inte syr barnkläder.
Nappar du på bytet?

annas alster sa...

Gärna, men jag måste fundera på vad jag har. Du vill inte ha det rosa härunder :)