söndag 23 januari 2011

Elsas nya body

Elsa fick en ny body igår, gula moln med bruna kantband. Jag hade nog valt vita om jag bara hade haft dem. Lättmatchat och bra liksom. Men nu bidde det bruna, riktigt sjuttio och riktigt fint.


För någon vecka sen läste jag Kånkarongs blogginlägg om hur hon modifierat just det här bodymönstret. Jag vill också, tänkte jag och så igår så ritade jag lite och klippte lite. Ändrade en del i ringningen och så förkortade jag hela bodyn nån centimeter och ritade om benöppningarna. Och det funkade! Jippi!Det var riktigt härligt att sy i Jnys interlock, verkligen lättsytt. Men, Elsa har en pyjamas i den röda interlocken, och efter några nätters bökande så är lakanen helt röda, de vita molnen har färgats och blivit noppiga. tråkigt! Är det nån som har samma erfarenhet?

7 kommentarer:

Liten Lucky sa...

Jättefin body. O nej vad trakigt att höra om molninterlocken, jag som precis har beställt av bade den röda och den gula! Blir molnen rosa?

Alla kan sy sa...

Du får gärna köpa den boken till mig. Hör av dig sen, så får du berätta vad frakten går på.

KÄMPA by JP sa...

Min erfarenhet är att JNYs jersey är mycket bättre kvalité och står sig fint efter tvätt. Interlockerna blir snabbare dassiga, samt att de lättare "spricker" ffa i de mörkare trycken.

Retroknappen sa...

Så snygg! Älskar färgkombinationen!

AnnaMalinska sa...

Hej,
om allt går som jag tänkt så kikar jag förbi på fredag förmiddag.
/Malin

Slow-Eva sa...

Vad tråkigt att yget inte riktigt håller.
Men bodyn är superfin! Jag gillar skarpt att det är brunt istället för vita kanter :)

Kånkarong sa...

Kul att kunna sporra till lite mönsterpill. :) Den i E-slöjds tyget ser fantastiskt fin ut!